S-a stabilit noul director general al CEH

Samuel Dioane este noul director general al Complexului Energetic Hunedoara. Până acum, Samuel Dioane a ocupat funcția de director al unității miniere Lonea. Acesta activează în domeniul minier din anul 2001, atunci când a devenit salvator minier tot la mina Lonea. Dioane Samuel este absolvent al Universității din Petroșani, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică. Tot la instituția de învățământ superior din Valea Jiului, Dioane Samuel a urmat și cursurile de masterat în domeniul Managementul resurselor umane.

Dioane Samuel îl înlocuiește pe Viorel Stancu, cel care și-a dat demisia în urma accidentului de muncă de la mina Livezeni din data de 23 mai. Viorel Stancu a cerut să fie schimbat din funcția de director general. Viorel Stancu, actualmente director general al Complexului Energetic Hunedoara, a depus o cerere prin care solicită schimbarea sa din funcția de director general.

Sindicatele au solicitat demisia întregii conduceri executive după accidentul de muncă de la mina Livezeni, accident în urma căruia un miner de 41 de ani a decedat.

Viorel Stancu a mai ocupat funcția de director general în perioada 29 decembrie 2015 – 22 februarie 2016 și în perioada 21 iulie 2015-23 septembrie 2015. Viorel Stancu a refuzat să ofere declarații pe marginea acestui subiect.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *