Șantier în lucru la Colegiul Național Pedagogic Regina Maria din Deva

Colegiul Național Pedagogic Regina Maria din Deva se transformă cu ajutorul fondurilor europene și va reprezenta un reper pentru un sistem educațional de înaltă performanță pentru elevii de școală generală. În urma implementării proiectului implementat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, peste 500 de elevi vor învăța în două corpuri de clădire reabilitate și modernizate.

”Spațiile vor fi dotate cu echipamente didactice specifice învăţământului din ciclul primar; facilităţi pentru desfăşurarea orelor de educaţie fizică, prin reabilitarea sălii de sport şi activităţilor din pauze, prin amenajarea curţii şcolii”, arată ADRVEST.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 11 milioane de lei, dintre care aproape 10,7 milioane de lei sunt fonduri nerabursabile. Proiectul este implementat prin Axa prioritară 10 – Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale, Prioritate de investiţii 10.1 Investiţiile în educaţie, şi formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.