2 comentarii la „Săptămâna astrală – 22 – 28 aprilie 2019

 • 22 aprilie 2019 la 18:20
  Permalink

  Doamneee!
  Nu cred că există așa ceva!……
  Ce naiba este asta?!???!

  De furie pentru jignirea profundă a inteligentei noastre, sacrific 3 minute să mă revolt pentru publicarea emisiunii, „Săptămâna astrală”… da este o emisie… ca o… expulzare de prostii de către un șarlatan, (dacă este plătit pentru asemenea elucubrații)!!!
  Treaba dumneavoastră cu ce vă ocupați spațiul de emisie, dar sper să vă pierdeți foarte repede publicul pentru această emisiune, sper să existe cineva care să îi aducă la realitate pe telespectatori.
  Păcat, chiar urmăresc alte emisiuni ale dumneavoastră.

  Multă sănătate!

  Răspunde
  • 23 aprilie 2019 la 0:12
   Permalink

   Buna seara, dl. Florin! Intai sa ma prezint… Sunt Andrei Sora, realizatorul acestei emisiuni. SAPTAMANA ASTRALA este o emisiune menita sa ofere o scurta consiliere astrologica generala telespectatorilor, dar si ,,internautilor”, sub forma unui horoscop general saptamanal pt fiecare zodie in parte. Va asigur ca, desi astrologia nu este o stiinta, interpretarile astrale ce le realizez in cadrul acestei emisiuni sunt in armonie cu cele mai bune practici din domeniul ,,artei” astrologice, in masura in care acestea pot fi popularizate succint la nivel de mase. Daca dvs. sunteti neincrezator in astrologie este bineinteles alegerea dvs., insa ceilalti telespectatori si internauti, care apreciaza aceasta consiliere astrologica, trebuie sa beneficieze de acest ,,produs”, in masura in care este ,,cerut” de un numar considerabil de oameni. Va doresc o noapte linistita!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *