Sate iluminate cu becuri LED

Rețeaua de iluminat public din Densuș va fi modernizată în baza unui contract de aproape 500 de mii de lei. Vor fi montate becuri tip LED, în satele Densuș, Criva, Hățăgel, Peșteana, Peștenișa, Stei și Poieni. În urma implementării proiectului se urmărește și reducerea cheltuielilor la factura de electricitate, reducerea emisiilor de dioxid de carbon, dar și reducerea costurilor de mentenanță.

“Prin prezenta investiție se urmărește modernizarea și eficientizarea sistemului de iluminat public din comuna Densuș, județul Hunedoara. Acest lucru se va realiza prin proiectarea sistemului, achiziția de aparate de iluminat stradal cu led: plus accesoriile necesare pentru instalarea aparatului de iluminat de stâlp, demontarea aparatelor existente și montarea aparatului de iluminat cu stâp”, arată autoritățile locale din comuna Densuș.

În cadrul contractului urmează a fi montate 539 de aparate de iluminat cu surse LED. În momentul de față, există un număr semnificativ de lămpi defecte, iar nivelul de iluminare nu este unul optim.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *