Un bărbat băut a snopit în bătaie două femei. Victimele au ajuns la spital

La data de 13 mai 2024, în jurul orei 17:30, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie de 46 de ani, din comuna Lunca Cernii de Jos, despre faptul că un bărbat de 52 de ani a lovit-o atât pe sora sa, cât și pe ea, în timp ce se aflau în fața unui imobil din localitate.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că bărbatul de 52 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a amenințat-o pe una dintre femei, după care i-a aplicat mai multe lovituri, moment în care, în ajutorul femeii a intervenit sora acesteia, care, la rândul său, a fost agresată fizic de către bărbat.

Cele două femei au fost preluate de un echipaj al Ambulanței Hunedoara și transportate la o unitate medicală din Hunedoara, iar polițiștii au întocmit, în cauză, dosar de cercetare penală.

În urma administrării probatoriului, față de bărbat, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hunedoara au luat măsura preventivă a reținerii, iar în cursul zilei de 14 mai 2024 acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *