Scenă de coșmar. Un tânar a fost tâlhărit bestial de un copil de 15 ani

Totul s-a petrecut în seara zilei de duminică, pe un bulevard din Hunedoara. Un tânar de 30 de ani, ce intenționa să ajungă în stația de taxi, i-a fost tăiată calea de un individ care la pus jos prin mai multe lovituri în zona feței. Victima a fost deposedată de portofelul cu bani și cheile de la casă.

”La data de 03.12.2020, în jurul orei 20:30, la sediul Poliției Municipiului  Hunedoara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a reclamat faptul că în jurul orei 18:00, în timp ce se deplasa pe un bulevard din Hunedoara, având intenția să ajungă într-o stație de taxi,  a fost oprit de un tânăr care i-a aplicat mai multe lovituri în zona feței, iar din buzunarul interior al gecii i-a sustras 150 de lei și cheile de la locuința personală.

În cauză, poliţiştii hunedoreni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în urma activităților investigative au identificat prezumtivul autor al faptei.

Acesta este un minor în vârstă de 15 ani, din Hunedoara, faţă de care poliţiştii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva  şi urmează  să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, potrivit IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *