Scene de violență, în plină stradă. Bărbat lovit cu pumni în față, în parcarea unui supermarket din Deva

Un bărbat de 31 de ani a încercat să își facă dreptate, după ce i-a cărat pumni în față, unui tânăr de 26 de ani, în parcarea dintr-un centru comercial din Deva. Scenele de violență ar fi generat din cauza unui conflict mai vechi.

„La data de 14 septembrie 2023, în jurul orei 19:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un tânăr cu privire la faptul că prietenul său a fost agresat, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial din Deva.

La fața locului, polițiștii au identificat partea vătămată, un tânăr în vârstă de 29 ani, din comuna Hărău,  care le-a relatat polițiștilor faptul că, la mașina sa a venit un bărbat în vârstă de 31 de ani, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, l-a lovit cu pumnii în zona feței, după care a plecat cu un autoturism, într-o direcție necunoscută.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor care se impun”, potrivit celor de la IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *