Schimbare la consilierii județeni ai Partidului Național Liberal

Structura Consiliului Județean Hunedoara este în continuă schimbare. De la începutul mandatului, din vara anului 2016, mai mulți consilieri județeni și-au dat demisiile. În ședința care va avea loc săptămâna aceasta vor avea loc noi schimbări de consilieri județeni.

Trei astfel de proiecte sunt pe ordinea de zi, și anume Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean al lui Magheru Dan Adrian, proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier județean al lui Morar Nicolae Simion și proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean al Vetuței Stănescu.

Medicul Magheru Dan a fost consilier județean, însă la începutul acestei luni, acesta și-a pierdut viața în urma unei boli necruțătoare. Următorul membru supleant pe lista de consilieri județeni a Partidului Național Liberal este Nicolae Simion Morar. Acesta va depune jurământul la ședința care va avea loc în data de 20 decembrie.

Și Vetuța Stănescu renunță la calitatea de consilier județean. Aceasta a demisionat din calitatea din consilier județean, iar colegii săi vor lua act de decizie.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.