SCM Deva a câștigat Cupa Minerul la Tir cu Arcul

50 de arcași din întreaga țară s-au întrecut la Aninoasa, în cadrul celei de-a 55-a ediții a Cupei Minerul la Tir cu Arcul. Evenimentul a fost organizat de secția de la Aninoasa a CSM Deva, la baza sportivă ”Anena” din Aninoasa.

În ciuda unor condiții meteo total nefavorabile practicării tirului cu arcul, sportivii de la CSO Retezatul Hațeg, CSA Steaua București, Pretorian Deva, CS Besta București, SCM Deva, Lamont București, CS Carpathian Archery Sibiu, ACS Black Arrow Belcești, CSM Iași, CSO Aninoasa, Marosszeki Ijaszok Tîrgu Mureș, reprezentând categoriile de vârstă copii, juniori, cadeți, juniori și seniori și-au disputat podiumul competiției la cele trei categorii de concurs: Olimpic, Compound și Barebow.

Anul acesta, trofeul ”Cupa Minerul” a fost câștigat de clubul SCM Deva, iar pe locurile 2 și 3 s-au clasat cluburile CS Besta București, respectiv CSM Iași. Organizatorii au decernat cupe, medalii și diplome tuturor participanților.

Imediat după terminarea acestei competiții, antrenorul HABIAN VIOREL împreună cu sportivii MIKLOS BEATRICE, ȚÂMPU MARIO și TĂNĂSESCU FLAVIUS au plecat în cantonament cu lotul național de cadeți al României la Izvorul Mureșului, unde se vor pregăti în vederea participării la Campionatul Mondial de Tir cu arcul de la Madrid – Spania, care urmează să aibă loc la mijlocul lunii August.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *