Scor de 20-0 în Liga a IV-a de fotbal Hunedoara

Sâmbătă și duminică s-au disputat meciurile etapei a XV-a, ultima a turului de campionat din Liga a IV-a de fotbal Hunedoara.

Campioana de toamnă era deja cunoscută, aceasta fiind CS Hunedoara, cu 40 de puncte, care a terminat turul neînvinsă, având 13 victorii și un singur egal, cu un avans de șase puncte față de următoarele clasate, Inter Petrila și Retezatul Hațeg.

În ultima etapă a turului, hunedorenii și-au respectat blazonul și au învins, pe teren propriu, cu un scor de maidan, de 12-1, pe penultima clasată CNS Cetate 2 Deva. Și, totuși, rezultatul consemnat la Hunedoara nu a fost scorul etapei, acesta fiind un neverosimil 20-0, care s-a înregistrat în partida în care Inter Petrila a învins pe Minerul Uricani, antepenultima clasată, într-un joc în care veteranul ocupantei poziției secunde, fostul jucător de prima ligă, Iosif Kallai, a marcat opt goluri, iar Alin Bocu, intrat la jumătatea reprizei secunde, a reușit un „hatt-trick” într-un sfert de oră.

Și cea de-a treia clasată, Retezatul Hațeg, a reușit o victorie lejeră, câștigând cu 4-1 deplasarea de la CSM Vulcan, echipa de pe locul al zecelea. Multe goluri s-au mai văzut și în jocul pe care l-a susținut, pe teren propriu, Șoimul Băița, a patra clasată, în confruntarea cu „lanterna” roșie, Universitatea Petroșani, gazdele câștigând cu 5-1; o altă victorie categorică, cu 4-0, obținând și Aurul Brad, care a terminat turul pe nouă, după succesul din deplasarea de la Jiul Petroșani, locul 12.

Ultima etapă a turului Ligii a IV-a de fotbal Hunedoara, în care Aurul Certej, locul 11, a stat, a oferit și două meciuri echilibrate, cu goluri mai puține, deși, per total, în această rundă s-a marcat de 51 de ori, media fiind de peste șapte reușite pe partidă. Astfel, într-un derby local, Dacia Orăștie a învins, la limită, cu 1-0, pe rivala din vecini, Gloria Geoagiu, și a urcat pe poziția a cincea, una onorabilă pentru o nou-promovată, iar echipa vizitatoare, după această înfrângere, a coborât pe șapte.

În fine, într-un joc în care s-au întâlnit două foste lidere ale competiției, Victoria Călan și Hercules Lupeni au remizat, scor 1-1, pe terenul primeia dintre acestea, echipa gazdă terminând turul pe locul șase, iar oaspeții pe opt.

Campionatul se va relua cu prima etapă a returului, care este programată să se dispute pe 10 martie 2018.

Claudiu POPA   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *