Se caută asistenți sociali pentru proiectul de combatere a sărăciei

Ministerul Muncii și Protecției Sociale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a de 23 de posturi de natură contractuală, de experți județeni servicii sociale – asistenți sociali.

Posturile sunt  în cadrul Direcției generale planificare bugetară și management financiar – unitatea de implementare a proiectului „Crearea și implementarea serviciilor comunitare integrate pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale”, în județele Alba, Arad, Argeș, Bistrița- Năsăud, Botoșani, Brăila, Călărași, Constanța, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mureș, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui.

Persoanele care doresc să participe la concurs trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistenței sociale; aviz de exercitare a profesiei de asistent social; vechime în specialitatea studiilor; vechime în specialitate studiilor: 5 ani în specialitatea studiilor (asistență socială); constituie avantaj experiența în cadrul unei Direcții generale de asistență socială și protecția copilului (D.G.A.S.P.C.) sau a unei Agenții Județene de plăți șl inspecție socială (A.J.P.I.S.) (conform CV).

Concursul va avea loc în data de 12 august 2021, ora 10.00 cu proba proba scrisă – la sediul din București, bd. Magheru nr. 31, sectorul 1. În data de 18 august 2021, ora 10.00 candidații vor susține proba interviu – la sediul din București, bd. Magheru nr. 31, sectorul 1.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *