Se caută director general

CJ Hunedoara caută director general. Instituția județeană organizează concurs pentru ocuparea funcției de director general pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de director general, gradul II, al Direcției Generale de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara.

Candidatul trebuie să întrunească condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale, și anume să aibă studii universitare de licență absolvite eu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știința: științe juridice sau științe economice sau științe administrative sau în domeniul fundamental științe inginerești; să fie absolvent absolventă cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției sau cu diplomă echivalentă, conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare sau absolveni/absolventăcu diplomă a studiilor postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției; să aibă vechime în muncă de minimum 3 ani pe o funcție pentru care sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; și să aibă disponibilitate pentru lucru în program prelungit în conformitate cu prevederile legale în vigoare, delegări.

Până în data de 22 martie se pot depune dosarele, iar proba scrisă va avea loc în data 31 martie, ora 10:00, urmând ca interviul să fie susținut în data de 6 aprilie la ora9:00.

CJ Hunedoara a adoptat proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcțiile contractuale din familia ocupațională “Administrație” din cadrul Direcției Generale de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara. Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a județului Hunedoara s-a înființat prin hotărârea CJ Hunedoara nr. 31/2021 prin fuziunea prin contopire a Serviciului Public de Administrare a Monumentelor Istorice cu Agenția de Dezvoltare Economico Socială a județului Hunedoara. Potrivit documentului, salariul de bază al directorului general este cuprins între 12.420 lei și 13.460 lei

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *