Se caută șoferi pentru ambulanțe

Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara a scos la concurs alte șapte posturi. De această dată se caută șoferi pentru autosanitarele din cadrul SAJ Hunedoara. Astfel, au fost scoase la concurs două posturi vacante de șofer autosanitară II, în cadrul Substației Hațeg. Sunt necesare  studii medii – diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire, permis de conducere cat. B și C, certificat de absolvire a cursului de ambulanțier și 3 ani vechime în muncă ca șofer (conducător auto) profesionist.

Au mai fost scoase la concurs câte un post de șofer autosanitară II – Substația Orăștie, post vacant de șofer autosanitară II – Stația Centrală Deva, post vacant de șofer autosanitară I, în cadrul Substației Petroșani și două posturi de șofer autosanitară II la substația Brad.

Candidații trebuie să aibă studii medii – diplomă de bacalaureat sau diplomă de absolvire, permis de conducere cat. B și C, certificat de absolvire a cursului de ambulanțier și 6 ani vechime în muncă drept șofer (conducător auto) profesionist.

În data de 7 iulie 2021, ora 09:00 are loc proba scrisă/practică și în data de 13 iulie va avea loc interviul.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *