Se circulă pe cea mai înaltă șosea din România

Traficul rutier s-a reluat pe cea mai înaltă șosea din România. Translapina a fost redeschisă circulaţiei rutiere și pe sectorul Rânca –Curpăt , între km 34+800 și 79+200.

Potrivit DRDP Timișoara, decizia deschiderii circulației a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanții DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj și IPJ Vâlcea.

Șoferii trebuie să știe însă că pe DN 67 C, Rânca – Obârșia Lotrului (km 34+800 – 59+800), circulația va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată de 3,5 tone în intervalul orar 07:00-21:00, cu o viteză maximă de 30 km/oră. Pe sectorul Obârșia Lotrului – Curpăt (între km 59+800 – 79+200) se circulă fără restricții.

Drumarii îi avertizează pe conducătorii auto că traseul de acces către Transalpina din Valea Jiului, pe DN7A Petroșani – Obârșia Lotrului, de la intrarea în Cheile Jiețului și până la Cabana Groapa Seacă, este degradat, cu numeroase gropi.

Circulația pe Transalpina va fi deschisă până la data de 1 noiembrie, dar în funcție de condițiile meteo CNAIR SA poate restricționa sau prelungi termenul de închidere a circulației.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *