Deva: Se va închide Piața Bejan

Începând de duminică, 10 iunie 2018, Piața Bejan, situată pe str. Mihai Eminescu din Deva va fi închisă pentru reamenajare.

Spațiul de 5275 de metri pătrați va fi împărțit în așa fel încât o parte să aibă ca și până acum utilitatea de piață destinată vânzării obiectelor personale ale persoanelor fizice (talcioc) cât și a produselor noi, iar cealaltă parte va fi destinată depozitării mașinilor care vor fi ridicate pentru că ocupă abuziv domeniul public sau privat al municipiului Deva. Ambele spații vor fi amenajate corespunzător de către administrația publică locală.

În spațiul destinat Pieței vor fi suplimentate mesele, iar cele existente acolo vor fi recondiționate, toaletele ecologice vor fi de asemenea igienizate ca și întreg spațiul. Municipalitatea dorește să asigure condiții cât mai bune pentru un comerț civilizat.

La finalizarea lucrărilor de reamenajare, comercianții și cetățenii orașului vor fi informați cu privire la data de redeschidere oficială a Pieței, situată lângă Parcul Bejan. Aceasta va funcționa ca și până acum, în zilele de duminică, între orele 7:00-14:00, cu același tarif de 2 lei/mp/zi.

 

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *