Securiștii sunt vinovați!

Să asculți și să nu-ți vină să crezi!

Ne-a spus Dragnea, zilele trecute, că “frânele” în calea construirii autostrăzilor sunt niște “securiști” care lucrează în structura Ministerului Transporturilor.

Este știut că, în anii de când este la putere, PSD și-a adus în administrația centrală toți “competenții” din țară. Mai ales județul Teleorman a fost golit de “competență”. De acolo ne vine acum lumina!

Depășind faza de analiză a bazaconiilor excretate pe gură de Daddy, realitatea tristă este că în România, cu infrastructura la pământ, se moare pe șosele ca în război, (cca. 2000 de persoane pe an), banii europeni alocați construirii infrastructurii românești, aflați “în pixul” Corinei Crețu zac în conturi din lipsă de proiecte, iar PSD inventează obstacole, adversari și pretexte să fure.

Acum au pus ochii pe banii noștri din Pilonul 2 de pensii.

Cică banii vor fi pe mâini bune: Vâlcov ne va construi școli, spitale și autostrăzi cu ei, în parteneriat public-privat. Iluzia asta ar trebui să-i facă pe românii furați să se liniștească și să se simtă mai bine… 

Haideți la vot, în 26 mai! Haideți, ca PSD să înțeleagă că nu-i credeți și că nu-i vreți!

Acum nu mai este despre alternanța politică la putere, ci despre întunericul care se poate lăsa peste țara noastră și a multor generații de după noi!

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *