Şedinţă pe tema campaniei de vaccinare, la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, marţi, o şedinţă pe tema campaniei de vaccinare la care vor participa premierul Florin Cîţu, cei doi vicepremieri, dar şi mai mulţi miniştri.

Administraţia Prezidenţială a transmis, marţi, că preşedinbtele Klaus Iohannis a convocat o şedinţă de lucru cu prim-ministrul României şi membri ai Guvernului pe tema campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Întâlnirea va începe la ora 15.00.

La şedinţă vor participa prim-ministrul României, Florin Cîţu, viceprim-ministrul Dan Barna, viceprim-ministrul Hunor Kelemen, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novák, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiţă, şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că fiecare etapă de relaxare a măsurilor va depinde de campania de vaccinare, fiind aşteptată imunizarea a 5 milioane de persoane până la 1 iunie, a 6 milioane până la 1 iulie şi a 7 milioane până la 1 august.
Deocamdată, autorităţile nu au precizat ce se va întâmpla în cazul în care ţintele de vaccinare nu vor fi atinse.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *