Sediul Primăriei Turdaș va fi finalizat…la 8 ani de la începerea lucrărilor

La peste două milioane de lei sunt estimate lucrările de modernizare a sediului Primăriei Turdaș. Lucrările au fost demarate în anul 2011, însă din diferite motive acestea au fost stopate. Acum, autoritățile locale reiau proiectul de continuare a “lucrărilor de execuție sistate în anul 2011 care constă în lucrări de zidărie, instalații electrice, sanitare, termice, amenajări intrioare, realizare șarpantă”.

Sediul în care a funcționat Primăria comunei Turdaș a făcut obiectul unei retrocedări. Clădirea a fost retrocedată unui cult religios. De la momentul retrocedării și până în prezent, autoritățile locale plătesc lunar 1000 de lei chirie pentru utilizarea sediului. Acum, fondurile pentru continuarea lucrărilor de realizarea a noului sediu administrativ vin prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea contractului este de 2.080.178 de lei. Conform documentelor, nu a fost stabilit un termen concret pentru finalizarea lucrărilor.

Până în prezent, noua clădire a fost  ridicată până la etaj, are structurile de rezistență, însă îi lipsește acoperișul.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.