Sens giratoriu și intersecții între DN7 și DN 66

Amenajarea drumului de legătură dintre DN 7 și DN 66, în zona localității Simeria va fi amenajat. Autoritățile locale au scos la licitație contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții “Amenajare drum de legatură dintre DN 7 km. 377+874 si DN 66 km. 210+218 situat în Intravilanul localitații Simeria””. 3.018.110,43 de lei costă lucrările.

“În prezent, accesul pe amplasament se face doar pe drumuri de exploatare agricole nemodernizate, desprinse din drumurile naționale DN7 (din zona stației Petrom) și DN 66. Drumurile de acces existente se prezintă într-o stare precară și sunt subdimensionate unui trafic local corespunzător. Există avizate două racorduri rutiere, atât la DN 7 cât și la DN 66, dezvoltate pe traseele drumurilor existente de exploatare. Racordurile avizate de CNAIR sunt cu intersecții simple în “T”, doar cu relație pe dreapta având în vedere existența girației din zona racordului la autostrada A1”, arată edilii de la Simeria, în documentație.

În cadrul lucrărilor se va amenaja și un sens giratoriu. Amplasamentul este situat în intravilanul localității Simeria, aproape de confluența râului Strei cu râul Mureș.

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.