Seria iPad are două modele noi

Apple a anunţat două noi modele de iPad, lansând câte o nouă versiune de iPad (standard) şi iPad Mini.

A noua versiune de iPad, modelul entry-level al seriei de tablele Apple, va avea la bază chipsetul A13 Bionic. Conform producătorului american, acesta va fi cu 20% mai rapid decât vechiul model.

Ecranul de 10,2 inch rămâne acelaşi, noutatea fiind True Tone, facilitatea care reglează automat intensitatea imaginii în funcţie de lumina ambientală.

Există, ca una dintre puţinele noutăţi notabile, o nouă cameră frontală, 12MP, care suportă funcţia Center Stage, care a debutat anul trecut pe iPad Pro. Aceasta încadrează automat participanţii la o conferinţă video.

În rest, tableta rămâne la fel ca în ultimii ani, cu acelaşi design şi acelaşi sistem Touch ID pentru autentificarea cu amprenta.

Versiunea de bază va avea 64GB, în loc de 32GB, preţul de pornire rămânând tot 329 de dolari.

A şasea versiune a celei mai mici tablete Apple a crescut. Aceasta măsoară acum 8,3 inch, în loc de 7,9. Ecranul este şi el mai luminos, ajungând acum la 500 nits.

În mare, designul tabletei iPad Mini rămâne acelaşi, cu excepţia ramelor, care sunt mai înguste.

Camerele foto au acum 12MP atât pe spate, cât şi pe faţă, iar pe partea de conectivitate sunt suportate Wi-Fi 6 şi 5G (până la 3,5Gbps). Marea noutate este că alimentarea se face prin USB-C, în loc de Lightning.

Chipset-ul A15 Bionic ar trebui să fie mai rapid cu 40% decât versiunea anterioară în acest caz.

Noua tabletă iPad Mini va fi disponibilă din 24 septembrie şi va costa începând de la 500 de dolari.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *