Servicii de proiectare a blocurilor din Orăștie, scoase la licitație

Serviciile de proiectare a blocurilor din Orăștie au fost scoase la licitație. Valoarea contractului este de peste 400 de mii de lei și prevede ,,Construire locuințe sociale cu centru educațional și îmbunătățirea infrastructurii publice urbane, în municipiul Orăștie, județul Hunedoara”. Contractul presupune servicii de proiectare, fazele de proiect și detalii de execuție, întocmirea documentațiilor pentru obținerea avizelor/acordurilor/autorizațiilor, verificarea tehnică a proiectării și asistență tehnică din partea proiectantului aferente obiectivului de investiții.

Contractul prevede “construirea unui număr de 60 de locuințe sociale amplasate în 10 locuințe colective, din care 5 au regim de înălțime P+E cu 4 apartamente cu o cameră pe nivel și 5 cu regim de înălțime P cu 4 apartamente cu o cameră”. Locuințele vor fi încălzite cu combustibil solid, astfel că se va realiza și o magazie ce va cuprinde 60 de boxe.

Potrivit caietului de sarcini, pentru acestea este necesar și un centru educațional cu regim de înălțime P. Un alt obiectiv este modernizarea drumului în vederea accesului, pe o lungime de 240 de metri, modernizarea străzii Plantelor pe o lungime de 300 de metri și extinderea rețelei de apă și canal pe o lungime de 272 de metri.

Contractul a cărui valoare este de aproximativ 16,3 milioane de lei a fost semnat, banii fiind asigurați din fonduri europene.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.