Shopping City Deva lansează campania „Natura unui MULȚUMESC”, prima inițiativă de colectare selectivă a centrului comercial

 Shopping City Deva implementează începând cu luna noiembrie prima inițiativă de colectare selectivă și administrare a deșeurilor la sursă a centrului comercial. Desfășurată sub conceptul „Natura unui MULȚUMESC”, campania dă voce beneficiarilor direcți: Apa, Pădurea, Orașul și pune publicul față în față cu schimbările pe care colectarea selectivă le poate aduce concret în fiecare dintre cele trei medii.

Natura unui MULȚUMESC este o campanie de conștientizare și educare adresată atât clienților, cât și reprezentanților din centrul comercial, și încurajează comportamentul responsabil față de mediul înconjurător. În calitate de promotor al inițiativelor pentru protecția mediului, Shopping City Deva își propune educarea publicului pentru un stil de viață prietenos cu natura, punând la dispoziție cadrul optim pentru colectarea diferențiată a deșeurilor.

În prima etapă a proiectului, implementată deja în Shopping City Deva, s-au instalat recipiente de colectare selectivă compartimentate după tipul de deșeu: hârtie și carton, plastic și metal, deșeu menajer. Prin realizarea procesului de colectare selectivă, în viitor, clienții centrului comercial pot contribui la reducerea consumului de energie, reducerea poluării, păstrarea unui mediu curat și reducerea cantităților de deșeuri depozitate, cu efecte pozitive vizibile și imediate asupra orașului și a naturii.

În următoarea etapă a proiectului „Natura unui MULȚUMESC”, în zona de food court a mall-ului se va implementa un sistem de colectare selectivă pentru reciclarea corectă a deșeului menajer și reducerea plasticului, o strategie proactivă de colectare a deșeurilor la sursă. Bazată pe regula celor 4R: Refolosește, Redu, Reciclează, Repetă!,  inițiativa va fi un exemplu de economie circulară și un mod eficient de a proteja mediul prin reducerea plasticului din zona de food court și colectarea selectivă a deșeului alimentar.

#ResponsiblyTogether

Proiectul „Natura unui MULȚUMESC” este comunicat sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platformă de responsabilitate socială, ce reprezintă angajamentul centrului comercial la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Aceasta va reuni toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Puteți urmări toate campaniile Shopping City Deva pe www.shoppingcitydeva.ro și pe Facebook Shopping City Deva

Despre Shopping City Deva

Shopping City Deva, centrul comercial regional dominant al județului Hunedoara, situat în Calea Zarandului, numărul 87, a fost inaugurat pe data de 24 septembrie 2015, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI Rockcastle în anul 2013 a fost extins și are în prezent 54.000 m², dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune: ALTEX, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, Kendra, Noriel, Orsay, Pepco, Salamander, Takko. Mix-ul de retail este completat extrem de bine de cel de divertisment: cinematograf multiplex Cinema City cu 6 săli dotate cu ultima tehnologie 3D, restaurant KFC și multe altele pentru toate gusturile.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Deva pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 1700 de locuri de parcare gratuite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *