Și eu…România în primul rând!

Și eu…

Eu, Voi, Noi, cetățenii acestei binecuvântate țări, am pus vineri, 15 martie 2019, România în primul rând.

Campania ”România vrea autostrăzi”  a solidarizat  mii și mii de oameni și a cuprins pe lângă aceștia, companii, primari, școli, sindicate, magazine, ONG-uri, ambasade, Reprezentanța Comisiei Europene.

O susținere specială a venit din partea Președintelui României: ”În legătură cu protestul de astăzi de la ora 15.00 – un protest pentru autostrăzi. Vreau să știe protestatarii că sunt alături de ei. Și eu.”

A fost un semnal puternic că așa nu se mai poate! A fost un avertisment pentru PSD că oamenii nu mai suportă minciuna și ipocrizia, că oamenii doresc să trăiască demni, într-o țară dezvoltată, cu un trai civilizat.

Doar liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a înțeles nimic. El l-a atacat pe inițiatorul mișcării #șîeu, omul de afaceri Ștefan Mandachi, afirmând că ar fi ”circari conduși de leneși”, sugerând că președintele Klaus Iohannis ar fi în spatele acțiunii de protest. Este trist că acest om nu mai înțelege ce se întâmplă în România noastră, cantonat între zidurile proprietății lui grandioase din Teleorman, cu gândul la averea mutată în Brazilia.

”Cea mai mică autostradă din lume face de rușine o națiune” – este titlul unui articol scris de jurnaliștii de la BBC. Noi nu vrem să fim făcuți de rușine, din cauza  patri-hoților ce-i sunt alături lui Liviu Dragnea!

Să trăiești într-o lume paralelă, plină de asasini și securiști, nu ar fi cea mai gravă problemă dacă o faci individual, dar atunci când implici și afectezi viața a milioane de oameni, trebuie să fii oprit!  Nu poți să fii lăsat, pe termen mediu și lung, să îți bați joc de bunăstarea românilor, de justiția română, de Armata României, de Biserica Ortodoxă Română. Trebuie să fii oprit atunci când dai semnale clare că vrei să instaurezi dictatura în România!

Pentru noi, liberalii, România în primul rând”, înseamnă lupta pentru România democratică și prosperă, împotriva României-colivie! Partidul Național Liberal are istorie, are tradiție, motiv din care are dreptul și datoria să țină seama de ideile unor înaintași iluștri care au militat întreaga viață pentru democrație și să le împărtășească concetățenilor.

Să ne amintim, așadar, că Nicolae Bălcescu spunea : ”Așteptați cu răbdare ziua predestinată. Lupta noastră va fi atunci mare și glorioasă pentru că misiunea Românului este aceea de a se găsi primul pe câmpul de luptă, în primele rânduri ale luptei democrației împotriva tiraniei”.

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU,

Senator PNL Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.