Simeria: Bărbat accidentat, prins sub o placă de marmură

UPDATE 14.00: Un bărbat de 42 de ani din Simeria a decedat, luni, după ce s-au prăbuşit peste el mai multe plăci de marmură și granit dintr-un camion. Bărbatul se afla la locul de muncă, într-o societate comercială, iar Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă cercetează cazul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul de muncă a avut loc, luni, în oraşul Simeria, în incinta unei societăţi comerciale.

La un moment dat, peste bărbat s-au prăbuşit mai multe plăci de marmură şi granit, dintr-un camion. Imediat a fost chemată o salvare la locul accidentului, iar medicii l-au transportat pe muncitor la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva, unde a şi decedat.

Muncitorul avea mai multe leziuni la nivelul capului şi picioarelor.

Bărbatul era în timpul serviciului în momentul în care a fost accidentat, astfel că Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă. De asemenea, poliţiştii cercetează cazul.


„Un accident a avut loc astăzi, la una din firmele care prelucrează marmură, la ieșire din Simeria.

Un bărbat, în vârstă de 42 ani, a fost prins sub o placă de marmură. Acesta prezenta multiple traumatisme, leziuni la nivelul capului și membrelor inferioare, dar era conștient, cooperant.

Victima accidentului a fost preluată de echipajul cu medic de la SAJ Deva, bărbatul fiind stabilizat la fața locului, împreună cu SMURD Simeria și transportat la UPU Deva.

În cauză se face cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul,” a comunicat inițial SAJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *