Simeria: Lucrări de peste 3,4 milioane de lei pentru preșcolari

Două grădinițe din orașul Simeria vor fi reabilitate. Peste 3,4 milioane de lei este valoarea investițiilor în infrastructura preșcolară. Este vorba de grădinița cu Program Normal nr.  1 și de Grădinița cu program prelungit.

În ceea ce privește grădinița cu program prelungit, ”obiectul contractului care se va încheia presupune realizarea lucrărilor pentru obiectivul „Reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței PP din orașul Simeria, județul Hunedoara”. Prin proiect se propune reabilitarea, extinderea și dotarea clădirii existente a grădiniței cu program prelungit de pe strada C.D.Gherea nr.1C din orașul Simeria, județul Hunedoara. Grădinița are un regim de înălțime Sp+P+1E”.

În ceea ce privește grădinița cu program normal, se propune reabilitarea, extinderea și dotarea clădirii existente a grădiniței cu program normal de pe strada Aurel Vlaicu nr.1bis din orașul Simeria, județul Hunedoara.

Investițiile se derulează prin Programul Operațional Regional, fiind vorba de bani europeni.

La ambele contracte de lucrări ofertele se depun până în data de 13 mai, iar lucrările, cu tot ceea ce înseamnă autorizații și investiție efectivă, se derulează pe o perioadă de 24 de luni.

 

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *