Simona Halep, înlocuită de Mihaela Buzărnescu în echipa României de Cupa Federaţiei

Simona Halep, locul 2 WTA, nu este refăcută după accidentările suferite la Australian Open şi nu va evolua în întâlnirea România – Canada din cadrul Cupei Federaţiei.

Potrivt site-ului doartenis.ro, Halep a fost înlocuită de Mihaela Buzărnescu, locul 43 WTA. În vârstă de 29 de ani, Buzărnescu este la prima convocare în echipa României.

Buzărnescu va fi coechipieră cu Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, şi Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu.

În lotul canadian, jucătoarele Carol Zhao, locul 138 WTA, Bianca Andreescu, locul 173 WTA, Katherine Sebov, locul 319 WTA şi Gabriela Dabrovski, locul 11 WTA la dublu, au fost convocate de căpitanul nejucător Sylvain Bruneau pentru întâlnirea de la Cluj Napoca, din 10 şi 11 februarie.

Partida România – Canda va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi va conta pentru Grupa Mondială II a competiţiei.

Învingătoarea din această întâlnire va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup, iar învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.