Situaţia Covid-19 actualizată pentru judeţul Hunedoara – 04 aprilie 2020

Număr persoane aflate în carantină: 199

Număr persoane aflate în izolare: 3.167

Total cazuri pozitive, de la începutul monitorizării: 123

Conform datelor primite de Grupul de Comunicare Strategică de la I.N.S.P.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare:

  • În ultimele 24 de ore, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 30 sanctiuni valoare 23.300 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 19 de misiuni, jandarmii au verificat 1.414 persoane din 25 localităţi ale judeţului şi au avut 3 misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.
  • în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 159 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 188.100 de lei.

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

 

 

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *