Situația epidemiologică în județ: 17 mai 2020

În ultimele 24 de ore au mai fost confirmate nouă cazuri noi de coronavirus pe raza judeţului Hunedoara, astfel numărul acestora a ajuns la 616. Tot până astăzi, 17 mai 2020, 66 de persoane domiciliate în judeţul Hunedoara şi confirmate pozitiv cu Covid-19, au decedat. Judeţul Hunedoara este a şaptea regiune din ţară ca număr de cazuri după municipiul Bucureşti şi judeţele Suceava, Arad, Neamţ, Botoşani şi Mureş.

Conform ultimei informări a Prefecturii Hunedoara, 259 de persoane se află în carantină, cu 28 mai puţine faţă de ieri, iar 245 sunt în izolare, cu 77 mai multe faţă de ieri. De când a apărut coronavirus în judeţul Hunedoara, 931 de persoane au ieşit din carantină iar din izolare, 7464.

Până astăzi, 17 mai, 470 de hunedoreni au fost vindecaţi de coronavirus şi externaţi.

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Alertă, al respectării pervederilor legale şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:
– Cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al judeţului Hunedoara au efectuat 5 de misiuni cu 3 mijloace tehnice, transporturi intraspitaliceşti precum şi transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus.
– În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I. Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile legii şi ale Hotărârii CNSSU privind măsurile de prevenire în timpul Stării de Alertă.

Paul Muntean

Un comentariu la „Situația epidemiologică în județ: 17 mai 2020

  • 17 mai 2020 la 16:31
    Permalink

    Mai sunt 80 de persoane infectate și care sunt internate cu coronavirus. Ar fi interesantă o situație pe localități cu infectările de la începutul perioadei. Înclin să cred că ponderea provine din localitățile situate pe DN 7. Dacă este așa, credeți că are vreo legătură cu tranzitul județului ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *