Situația epidemiologică în județ: 27 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 ore au mai fost descoperite alte 27 cazuri de COVID-19 în judeţul Hunedoara, astfel numărul total al acestora a ajuns la 254 de persoane. Până astăzi, 11 aprilie, Grupul de Comunicare Strategică a confirmat 26 de decese asociate cu noul coronavirus pe raza judeţului. Judeţul Hunedoara este a cincea regiune din ţară ca număr de cazuri după judeţele Suceava, Timiş Neamţ şi municipiul Bucureşti.

Conform ultimei informări a Prefecturii Hunedoara, 378 de persoane se află în carantină, cu una mai mult faţă de ieri, iar 2597 sunt în izolare, cu 196 mai puţine faţă de ieri. De când a apărut coronavirus în judeţul Hunedoara, 186 de persoane au ieşit din carantină iar din izolare, 2577.

În ultimele 24 de ore, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 50 de misiuni şi au aplicat 31 sancţiuni în valoare de 44.600 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Totodată, echipele de jandarmi au efectuat 6 misiuni de insoţire coloane spre alte judeţe şi tranzit spre centre de carantină din judeţ, pentru 21 persoane.

De la ultima raportare, 10 aprilie 2020, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 127 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoarea totală a sancţiunilor este de 210.500 de lei.

Pentru structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

 

Paul Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *