Situația traficului la prima oră a dimineții

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară dirijat, pe un fir, alternativ, pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bucea, județul Cluj, din cauza unui autotren cu defecțiuni tehnice, rămas imobilizat pe suprafața carosabilă, pe sensul către Oradea.

La această oră pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil umed, fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie ușoară.

Pe Autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 170 – 212, este semnalată ceață, care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 100 metri.

Pe Autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 23 (Bolintin Deal, județul Giurgiu), pe ambele sensuri, este restricționat traficul pe banda a doua, până la data de 15.06.2021, pentru efectuarea unor lucrări de reparație la pod.

Pe Autostrada A2 București-Constanța, în perioada 24 – 28.05.2021, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare, pe sensul către litoral, între kilometrii 29+500 metri (localitatea Brănești, județul Ilfov) și 33 (localitatea Fundulea, județul Călărași). Din această cauză, traficul este restricționat progresiv pe prima bandă.

Se păstrează restricția aplicată între kilometrii 156 și 160 (Podul Cernavodă), instituită din cauza lucrărilor de reparații, traficul fiind deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Rămâne restricționată circulația pe a doua bandă, pe ambele sensuri, la kilometrul 14+033 de metri, în zona localității Cernica, județul Ilfov, pentru reparații la rosturile de dilatație.

Până la data de 06.06.2021, se efectuează lucrări de reparații la trecerea la nivel de pe Magistrala 800, de la intersecția cu DN 21, în localitatea Drajna Nouă, județul Călărași. Din această cauză, pe DN 21 Călărași – Slobozia, la kilometrul 105 + 540 de metri, va fi restricționată, se va circula pe o singură bandă, alternativ, dirijat de piloți de trafic pe timpul zilei și prin semafoare pe timpul nopții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *