Situația traficului rutier la prima oră a dimineții

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București  – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 București – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil pațial umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, circulația se va întrerupe în reprize de 20 de minute, în intervalul orar 07.00 – 14.00, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, între kilometrii 229+800 metri – 230+500 metri, pentru efectuarea lucrărilor de rânguire a versanților.

Până la finalul acestei luni, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe Autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, județul Călărași) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul rutier fiind restricționat pe sensul către Capitală și deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă/sens.

Pe Podul Cernavodă, între kilometrii 156+700 metri și 160+100 metri, se efectuează lucrări de reparații, circulația fiind restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

A fost instituită restricție de circulație și la kilometrul 14+033 de metri, în zona localității Cernica, județul Ilfov, pentru reparații la rosturile de dilatație, unde este oprită circulația pe banda de urgența și pe prima bandă, pe ambele sensuri.

În contextul avertizării meteorologice, care vizează intensificări ale vântului și precipitații, recomandăm adaptarea vitezei la condițiile de drum, mărirea distanței de siguranță între vehicule și evitarea opririi sau staționării în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.