Situația traficului rutier la prima oră a dimineții

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN 4 (loc. Popești Leordeni). Valori de trafic ridicate sunt și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Din cauza unui podeț rupt de aluviuni, circulația este oprită pe DN 17C între localitățile Săcel și Moisei, județul Maramureș. Până la remedierea situației, traficul se desfășoară deviat pe ruta Bogdan Vodă – DJ 188 – Vișeul de Jos – DN 18 – Moisei.

Începând din data de 12.07.2021, timp de o săptămână, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 292 – 290, pe sensul dinspre Sebeș către Sibiu, este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență pentru efectuarea lucrărilor de reparație la carosabil.

Începând din data de 9 iulie, pe durata a două săptămâni (exceptând ziua de duminică), începând cu ora 06:00, traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe ambele sensuri, pe DN 2 Adjud-Bacău, pentru a permite efectuarea unor lucrări de asfaltare a părții carosabile.

Până astăzi, 13 iulie, ora 08.00, traficul este restricționat pe prima bandă pe autostrada A1 București-Pitești, între kilometrii 106+500 metri – 109, pe sensul către Pitești, pentru așternere de covor asfaltic.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.