Situația traficului rutier pe principalele artere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, cu depunere, însă fără restricții de trafic, în zona montană a județelor Sibiu, Harghita și Gorj.

Pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva (tronsonul kilometric 238 – 412) și A2 București-Constanța (tronsonul kilometric 168 – 211) este semnalată ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri.

Ceața scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere din județul Constanța, fiind semnalate și precipitații sub formă de ploaie, ce favorizează formarea poleiului.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, recomandăm șoferilor ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *