Situația traficului rutier și restricții de tonaj cu ocazia sărbătorilor legale

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se înregistrează valorile crescute de trafic pe DN 1 Ploiești –Brașov, astfel că se circulă în coloană în zona localității Comarnic, pe sensul de urcare către Brașov. Trafic intens se înregistrează și pe raza stațiunilor Bușteni și Azuga în ambele sensuri.

Trafic intens este pe DN 39 Constanța – Mangalia, circulându-se în coloană între Agigea și Eforie Nord, în ambele sensuri, și între stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, pe sensul către Constanța.

În coloană se circulă și la ieșirea de pe Autostrada A1 București – Pitești, către DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, în zona localității Bascov, județul Argeș.

Pe Autostrada A2 București – Constanța se circulă în condiții de fluență, fără tronsoane pe care să se formeze coloane de autovehicule.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto care se deplasează către diverse zone turistice să respecte limitele legale de viteză și indicațiile polițiștilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație sau direcția de deplasare, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc. Pe autostradă, acordați prioritate când părăsiți spațiile de servicii și nu circulați pe banda de urgență!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă  sâmbătă (14 august) și duminică (15 august 2021), de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului), pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanța, pe DN 7 Pitești  – Râmnicu Vâlcea – Veștem, pe DN 39 Agigea – Mangalia și pe DN 22C Murfatlar – Cernavodă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *