Soarele încălzește peisajul ruginiu din Sarmizegetusa Regia

Toamna s-a așternut peste Sarmizegetusa Regia. În tot acest timp, turiștii care poposesc în situl arheologic sunt așteptați să participe la un concurs. Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara a lansat un concurs cu premii.  La Sarmizegetusa Regia, toamna continuă să dea culoare peisajelor superbe. După mai multe zile de vreme mohorâtă, soarele completează din nou decorul.

„Surprinde Cetatea dacică într-o ipostază mai aparte și câștigă o tabletă Samsung Galaxy Tab A7. Profită din plin de farmecul toamnei și așează cetatea Sarmizegetusa Regia într-un minunat tablou ruginiu. Vizitează acest loc special, fotografiază cetatea și participă la concursul „Toamna la Sarmizegetusa Regia”. Trimite o fotografie cu tema „Toamna la Sarmizegetusa Regia” pe adresa de email dgampth@gmail.com, până la data de 28.10.2021, ora 24, însoțită de nume, prenume și date de contact. Fotografiile vor fi postate pe pagina de Facebook „Enjoy Hunedoara”, în ordinea primirii”, arată DGAMPT Hunedoara.

Imaginea câștigătoare va fi cea care a primit cele mai multe like-uri până la finalul concursului.  Fiecare participant poate înscrie maxim 3 fotografii.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *