ȘOCANT! Un bărbat decedat de 8 luni a fost descoperit în municipiul Hunedoara

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii unui cadavru cu identitate necunoscută

În data de 26.12.2017, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Hunedoara (în curtea unui imobil nelocuit, aflat în construcţie), se află o persoană decedată, care nu prezenta urme de violență vizibile pe suprafața corpului.

Cu ocazia activității de cercetare la fața locului, poliţiştii au stabilit că persoana decedată, este un bărbat (foto) cu vârsta cuprinsă între 60 – 75 ani, înălțimea de 1,65 – 1,69 m, cu greutatea de aproximativ 75 – 79 kg, data aproximativă a decesului fiind mijlocul lunii decembrie 2017. Cadavrul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de tip blue-jeans culoare albastră, prevăzuți cu curea, pe sub care purta o altă pereche de pantaloni din material textil, de culoare neagră, o cămașă în carouri, culoare alb cu albastru, pe sub care purta un tricou din material textil de culoare închisă, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport cu inscripția “NIKE”, de culoare gri cu portocaliu.

În apropierea cadavrului a fost găsit un pulover de culoare gri cu inscripția “Selim Triko-ist”, o geacă groasă din tercot culoare gri cu inscripția “Athletic” și o șapcă de culoare verde. Cadavrul a fost preluat de reprezentanţii SJML Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi astabilirii cauzei decesului, dinpremele cercetării nefiind suspicipiciuni cu provire la comitrerea vreunei infracţiuni cu violenţă.

Până în prezent, poliţiştii nu au reușit identificarea persoanei decedate (acesta este posibil să facă parte din rândul persoanelor fără adăpost), motiv pentru care efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea datelor de identitate ale acesteia, precum şi pentru idetificarea aparținătorilor.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.