Șoferi chercheliți și fără permis, prinși în trafic

În două zile polițiștii au depistat trei cazuri de persoane care au pus în pericol circulația pe drumurile publice, fiind prinși în trafic conducând fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

  • În data de 22.09.2018, în jurul orei 16:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Minerilor, din Lupeni, un bărbat a efectuat manevre de întoarcere a unui autoturism, oprindu-se cu maşina în şanţul de pe marginea drumului, după care a abandonat autoturismul şi a fugit.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 48 de ani, din Lupeni, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că permisul de conducere al bărbatului figura ca fiind reţinut.

  • În data de 22.09.2018, în jurul orei 19:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Hunedoara au depistat în trafic, pe DJ687 E, pe raza comunei Ghelari, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism, deşi avea permisul de conducere anulat din anul 2006.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

  • În data de 23.09.2018, în jurul orei 00:10, un echipaj rutier a depistat în trafic un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Brașov, care conducea un autoturism pe strada Unirii, din Orăștie. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *