Dosare penale pentru alcool și droguri la volan. Doi șoferi au încercat să fugă de controlul polițiștilor, din trafic

În data de 16 septembrie 2022, în jurul orei 17:05, cu ocazia unui control în trafic, pe DN66A, pe raza oraşului Aninoasa, un autoturismul care nu a oprit la solicitarea poliţiştilor, fiind nevoie ca aceştia să pornească în  urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice şi luminoase. Pentru a evita controlul, cel aflat la volan a virat brusc pe strada Cătăneşti, unde a abandonat autoturismul şi a încercat să fugă, însă a fost interceptat de poliţişti.

Cu ocazia legitimării, poliţiştii au stabilit faptul că cel aflat la volan este un tânăr de 27 de ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere.

 

La data de 17 septembrie 2022, în jurul orei 04:05, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Lacului, din localitatea Cinciș-Cerna, autoturismul condus de un bărbat de  67 de ani, din comuna Toplița.

În urma testării bărbatului, aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,98 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 18 septembrie 2022, în jurul orei 02:15, poliţiştii Biroului Ordine Publică Deva au observat în trafic un autoturism care se deplasa sinuos pe strada Bejan, din Deva, şi care a încercat să evite echipajul de poliție, motiv pentru care poliţiştii au oprit autoturismul în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

Conducătorul auto,  un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Deva, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,99 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 18 septembrie  2022, în jurul orei 14:50, polițiștii  din cadrului Poliției Municipiului Petroșani au oprit în trafic un bărbat  în  vârstă  de 37 de ani, din municipiul Petroșani, în timp  ce  conducea  un  autoturism pe raza municipiului  Petroșani. În urma cu aparatul Drug Test, a rezultat că  acesta  conducătorul auto ar fi consumat substanțe  interzise.

 

La data de 17 septembrie 2022, în jurul orei 16:30, polițiștii  din cadrului Poliției Municipiului Petroșani au oprit în trafic un tânăr  în  vârstă  de 24 de ani, din municipiul Petroșani, care conducea  un  autoturism pe  strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani. În urma  testării tânărului cu aparatul Drug Test, a rezultat că  acesta  ar fi consumat substanțe  interzise.

În cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.