Spirit civic pentru un oraș curat

Lupenenii își doresc un oraș curat. Astfel, există cetățeni care sesizează derapajele unor concetățeni, iar autoritățile locale sunt cele care iau măsuri. La fel s-a întâmplat și ieri când un cetățean a semnalat edililor faptul că un vecin a aruncat, în loc nepermis, deșeurile menajere și deșeurile rezultate din construcții. Imediat au fost aplicate și sancțiunile prevăzute de Consiliul Local.

“În cursul zilei de ieri un locuitor al municipiului Lupeni a fost amendat cu 500 lei pentru că a depozitat deseuri menajere şi materiale rezultate din construcţii în locuri neamenajate. Mulţumim cetăţenilor care au făcut sesizarea! Rog toţi cetăţenii municipiului Lupeni să vină în sprijinul nostru cu informaţii şi dovezi împotriva celor care nu respectă legea”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

O hotărâre de Consiliu Local de la Lupeni prevede sancționarea cetățenilor care nu respectă regulile bunului simț. Astfel, toți cei care sunt identificați că aruncă deșeurile în locuri nepermise riscă amenzi de până la 500 de lei.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *