Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara este în doliu

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara este astăzi îndoliat.

Diriginte de farmacie – farmacist primar TOMA FELICIA ZORIȚA (1956-2020)

„S-a ridicat spre Cer încă un suflet drag.

Conducerea Spitalului anunță cu profund regret pierderea distinsei doamne Felicia Toma, cea care a fost farmacist primar și diriginte de farmacie al Farmaciei din cadrul unității noastre. Am pierdut o colegă de o probitate extrordinară, un om de vocație, o profesionistă desăvârșită, de neînlocuit.

A slujit spitalul timp de aproape 30 de ani și a fost colaboratorul direct al unor generații întregi de doctori.

Doamna Toma a fost căsătorită, soțul fiind medic pensionar. Împreună au doi fii care în prezent sunt medici.
Născută în Beiuș, județul Bihor, a terminat studiile Universitatii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca. Ulterior, în linia demnilor ei formatori, doamna Toma și-a înmănunchiat energiile și strădaniile cu ale colegilor, imprimând actului medical din spitalul nostru calitate și profesionalism binerecunoscute de cei care au avut șansa de a colabora cu dumneaei.
Cei care am cunoscut-o, îi vom păstra o neștearsă amintire și vom reține pentru totdeauna din conduita doamnei Toma notele de discreție, de dăruire profesională făcută fără emfază, cu bună cuviință și respectul pe care l-a avut pentru profesie. Ne rugăm lui Dumnezeu să-i odihnească sufletul ales!

Soțului, fiilor ei dragi și întregii familii le transmitem condoleanțe și întreaga noastră compasiune!”, a transmis conducerea spitalului hunedorean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *