Stațiunea montană Straja trebuie ecologizată. Se caută voluntari

Stațiunea montană hunedoreană Straja  se pregătește de sezonul de vară. În acest sens, Asociația Descoperă Muntele și Asociația Pro Straja, va organiza, sâmbătă, ora 10:00, o acțiune de ecologizare în Stațiunea Straja din Lupeni. La eveniment sunt invitați să participe toți cei care doresc să dea o mână de ajutor pentru începerea activității de curățenie și protejarea mediului înconjurător. Organizatorii fac un apel atât la cetățenii adulți, cât și la elevii însoțiți de profesori, monitori de schi, intructori de tabere și transportatori.

Punctul de întâlnire a organizatorilor cu voluntarii a fost stabilit la intersecția drumului principal cu stațiunea Straja, sâmbătă la ora 10:00, iar la Terasa Montană se vor aduna pentru a se organiza pe echipe de acționare pe traseele importante din stanțiune. Se va asigura de câtre organizatori toate materialele necesare pentru această activitate, iar pe lângă mănuși, saci menajeri și apă, se va da o gustare pentru fiecare participant.

Stațiunea montană Straja este situată la altitudinea de 1400 m, în apropierea localității Lupeni și este una dintre destinațiile preferate de turiști atât pe timpul verii pentru excursii și drumeții cât și în sezonul de iarnă pentru pentru practicarea sporturilor de sezon.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *