Reabilităm străzile din cartierele Devei

Am verificat astăzi, în teren, stadiul lucrărilor de reparație capitală pe care le realizăm  pe strada Prunilor și pe prelungirea Străzii Prunilor, din municipiul Deva.

Lucrările au avansat foarte repede. S-a asfaltat până la ultima casă, am înlocuit bordurile degradate cu altele noi, am asfaltat alveolele pentru locurile de parcare destinate localnicilor din cartier care erau doar pietruite, urmează să se traseze marcajele rutiere și să se ridice la nivelul drumului capacele de canal.

Continuăm și cu alte străzi din această zonă. Se lucrează deja pe strada Ioan Budai Deleanu și urmează străzile Scoruș și Eroilor.

Din 1984 nu s-a mai făcut nicio lucrare de reparații a străzilor din acest cartier.

 

Am demarat un amplu proces de reabilitare în interiorul cartierelor din municipiul nostru și vom realiza astfel de lucrări și în alte cartiere, în măsura posibilităților financiare și a solicitărilor venite de la cetățeni.

 

Am finalizat cartierul Dorobanți, în scurt timp vom finaliza și cartierul Dacia.

Din luna octombrie vom demara lucrările și în cartierele Micro 15 și Gojdu.

De anul viitor, intră în lucru și cartierul Progresul și zona de centru a Devei.

 

Vom acorda o atenție specială și locuitorilor de la case, în fiecare zonă a orașului, inclusiv din localitățile aparținătoare: Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm și Archia.

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

 

 

#LucrămPentruDeveni

#FapteNuVorbe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.