Strângere de fonduri pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

O asociaţie din Timişoara a organizat o strângere de fonduri pentru Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, unde sunt internate cazurile de pacienţi infectaţi cu coronavirus.

Asociaţia Doctor Victor Babeş Timişoara a iniţiat o campanie publică de strângere de fonduri prin SMS pentru Spitalul de Boli Infecțioase şi Pneumoftiziologie Doctor ”Victor Babeş” din Timişoara, potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seara, de Asociație.

„Cu 2 euro plătiţi prin SMS la nr. 8841 cu textul DONAŢIE din orice reţea de telefonie Vodafone, Orange, Telekom sau Digi. Se poate dona în contul COVID 19, special deschis în acest scop. Banii vor fi folosiţi pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă şi protecţie şi programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus. Spitalul de Boli Infecţioase este printre cele 6 unităţi medicale din România desemnate să preia cazurile de persoane infectate cu coronavirus şi să facă teste de specialitate pentru cei suspecţi de infectare”, se arată în comunicat.

Este deschis pentru donaţii şi contul BCR cu nr. RO84RNCB0255113757760002, pe numele Asociaţiei Doctor Victor Babeş Timişoara, str. Gheorghe Adam nr 13, CUI 18737642.

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara s-au vindecat de coronavirus, până luni, 51 de persoane, cele mai multe din întreaga ţară.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *