Strigăt de ajutor. O familie are nevoie de alimente și detergenți

O familie din municipiul Petroșani are nevoie de ajutor. O familie compusă din cinci membri se confruntă cu o situație delicată. Nu au bani să trăiască de pe o zi pe alta. Oamenii cer doar alimente și detergeți. Cei de la Crucea Roșie fac apel la toți cei care pot să ajute.

O familie, – cu două fetițe de 3 și 11 ani, și o nepoțică -, din Petroșani, se zbate să răzbească în viață și a reușit parțial.

Tatăl fetelor a muncit pe șantiere, aici în județ, după care a luat calea străinătății. La întoarcere, și-au îmbunătățit condițiile de locuit punându-și la punct apartamentul. Dar banii s-au terminat, iar bărbatul nu și-a găsit încă de lucru, refuzul angajatorilor fiind motivat de lipsa studiilor.

“Mama fetițelor, Cosmina B., a apelat cu disperare la ajutorul binevoitorilor pentru ALIMENTE și DETERGENȚI pentru a evita o eventuală îmbolnăvire a copilelor și chiar a lor, până când depășesc această perioadă dificilă”, spun cei de la Crucea Roșie care au venit în sprijinul familiei.

Oamenii generoși, care vor să ajute, pot conacta pentru relații și donații – voluntar Crucea Roșie Petroșani, Luiza Maydik, telefon 0725 317 303.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *