L-ați văzut? Un bărbat de 81 de ani este dat dispărut

În data de 10 august 2023, în jurul orei 22:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în data de 10 august 2023, în intervalul orar 19:00-22:00, tatăl său, CIURCUI VASILE (foto) în vârstă de 81 ani, a plecat voluntar de la domiciliul femeii, din Petroșani, și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălțime: 160 cm., greutate 54 kg., față ovală, ochi albaștri, părul alb, tuns scurt, două umflături mari pe unul dintre antebrațe.

La momentul plecării voluntare, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de iarnă, de culoare neagră, purta strampi de culoare neagră, pe cap  avea o pălărie de culoare gri închis, iar în picioare purta șlapi.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei respective, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii bărbatului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *