Sute de kilograme de deșeuri scoase dintr-un apartament

Sute de kilograme de deșeuri menajere și nemenajere au fost scoase în ultimele 2 zile de la ultimul etaj din blocul 2 de pe strada Mihai Eminescu. Deșeurile au fost aruncate de o parte din locatarii blocului, în interiorul unui apartament din spațiul locativ al statului nelocuit și în casa liftului.

Nu este prima intervenție a echipei primăriei în acest bloc, pentru eliminarea unui real focar de infecție creat de o parte dintre locatari.

”Pentru orice revenire la această acțiune iresponsabilă, ori de câte ori sunt văzute persoane care folosesc interiorul blocului ( sau blocurilor) pentru depozitarea de deșeuri, solicităm să fie sesizați reprezentanții primăriei pentru luarea măsurilor necesare”, arată Primăria municipiului Vulcan.

Informarea cetățenilor despre riscul de îmbolnăvire pe care aceste acțiuni iresponsabile îl produc și sancțiunile (amenzile) aplicate pentru depozitarea de deșeuri în afara locurilor amenajate de primărie, conform HCL 23/2018, precum și cele ale celorlalte autorități ale statului, sunt instrumentele de intervenție prin care primăria în colaborare cu autoritățile statului, urmărește eliminarea acestui obicei învechit.

 

 

Colaborator

FOTO: primăria municipiului Vulcan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.