Două serii de tabere organizate pentru studenți, în luna februarie

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse anunţă marţi că organizează un nou program de tabere studenţeşti, de data aceasta de iarnă. Acestea se vor desfăşura pe două serii a câte 5 nopţi, în perioada 10-23 Februarie, seria I: 10-15 februarie, respectiv seria II: 18-23 februarie iar cazarea şi masa vor fi asigurate, astfel studenţii beneficiari vor suporta doar costul transportului.

„Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse organizează un nou program de tabere studenţeşti, de data aceasta de iarnă. Acestea se vor desfăşura pe două serii a câte 5 nopţi, în perioada 10-23 Februarie (seria I: 10-15 februarie, respectiv seria II: 18-23 februarie. Cazarea şi masa vor fi asigurate, astfel studenţii beneficiari vor suporta doar costul transportului”, anunţă ministerul.

Potrivit anunţului, pentru a se înscrie în cadrul programului de tabere, studenţii trebuie: să fie înmatriculaţi la o formă de învăţământ cu frecvenţă, să fie integralişti şi să aibă vârsta de până la 35 de ani.

Ministerul Familiei arată că studenţii de anul 1 licenţă/master care nu au situaţia încheiată pe semestrul întâi nu se pot înscrie.

„Completarea cererii tip şi transmiterea acesteia către secretariatul facultăţii sunt necesare pentru înscriere. În cazul situaţiilor speciale, trebuie transmisă alături de aceasta şi dovada implicării în activităţi extracuriculare sau dovada încadrării în cazurile sociale. Verificaţi site-ul facultăţii la care studiaţi pentru a afla până când puteţi depune documentele şi dacă le puteţi transmite şi în format on-line. În urma propunerii Uniunii Studenţilor din România, începând de anul acesta, studenţii cu dizabilităţi vor putea solicita în cererea tip să fie însoţiţi în tabără de persoana desemnată ca asistent personal de comisia medicală, în limita locurilor alocate universităţii”, arată instituţia.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *