Tablete electronice achiziționate de ISJ Hunedoara

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a achiziționat tablete electronice pentru desfășurarea în condiții bune a procesului de învățământ. Acestea reprezintă un lot suplimentar față de tabletele care au sosit la sfârșitul anului trecut de la Guvernul României.

În aceste zile, cele 2413 tablete electronice și cartelele SIM aferente sunt distribuite pentru elevii din 75 unități de învățământ primar și gimnazial din județul Hunedoara.

Achiziția I.S.J. Hunedoara a putut fi efectuată datorită prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 756/2020 iar elevii hunedoreni vor intra în scurt timp în posesia aparatelor.

Inspectorul general, prof. Ilie Pârvan, care a coordonat achiziția tabletelor, informează că serviciile de internet, necesare activităților online, vor fi asigurate de statul român timp de 2 ani.

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a fost prezent astăzi la distribuirea tabletelor către primele școli și s-a asigurat că preluarea acestora este efectuată conform programărilor transmise școlilor de către conducerea Inspectoratului Școlar Județean.

 

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *