Doi tâlhari care au furat din casa de bani a unui magazin au fost prinși, în urma unor percheziții domiciliare

Identificaţi şi reţinuţi preventiv de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi complicitate la  tâlhărie

 

La data 05 ianuarie 2023, în jurul orei 16:10, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că doi bărbaţi au sustras bani din casa de marcat a unui magazin din Lupeni.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi au intrat în magazin, au cerut vânzătorului un produs, iar când vânzătorul a deschis casa de marcat să încaseze contravaloarea produsului, aceștia au sustras o sumă de bani din casa de marcat.

Vânzătorul a încercat să îi împiedice pe cei doi să părăsească magazinul cu suma de bani, însă aceștia l-au îmbrâncit şi au fugit din magazin.

În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor au reuşit să identifice doi bărbaţi, în vârstă de  27 şi de 38 de ani, ambii din comuna Turdaș, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.

La data de 07 ianuarie 2023, poliţiştii au efectuat percheziţii domiciliare la locuințele celor doi bărbaţi, faţă de care au luat dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore. Cei doi au fost prezentaţi, la data de 08 ianuarie 2023, magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, care au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de aceştia, pentru o perioadă de 60 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, respectiv pentru  săvârşirea infracţiunii de complicitate la  tâlhărie.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *