Trei victime, într-un accident rutier, între Hunedoara și Deva

În această dimineață, un accident rutier s-a produs în localitatea Peștișul Mic, pe DJ 687. Din primele informații, primite de la polițiști, se pare că un șofer nu s-a asigurat, la schimbarea sensului de mers de pe banda 2 pe banda 1, acroșând o mașină, care în acel moment se deplasa pe banda 1. În urma tamponării, atât șoferii celor două mașini, cât și o pasageră, au fost transportați la spital.

„La data de 04 aprilie 2024, în jurul orei 06:57, un bărbat de 33 ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687, spre localitatea Peștiș la  KM 8+500 din municipiul Hunedoara, din direcția  Hunedoara înspre Deva, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație de pe banda nr. 2 pe banda nr. 1 tamponând un alt autoturism condus pe banda nr. 1 de către un bărbat de 36 ani, din municipiul Deva.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto cât și a unei femei de 45 ani, în calitate de pasageră aflată pe scaunul din partea dreaptă față a autoturismului condus de către bărbatul de 33 ani.

Victimele au fost preluate și transportate la spital de către echipajele medicale sosite la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat primit de la IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *